Vaaleat leivät

Vaaleat leivät

Myös vaaleissa leivissä hyödynnetään taikinajuurta; vaaleat leivät voidaan valmistaa taikinajuureen lepäämään jopa 24 tuntia ennen paistoa. Tuotteet käsitellään ns. pehmyttaikinalinjalla, jossa taikinajuuren ansiosta tuotteisiin saadaan runsaasti hyvää viljan makua, kosteutta sekä säilyvyyttä.

Maanantai

Siskonmakkarakeitto L, G
Sienisalaatti L, G
Leipäjuustosalaatti G

Tiistai

Kanakeitto L, G
Papu-chorizosalaatti L, G
Kaleslawsalaatti L, G

Keskiviikko

Jauhelihakeitto L, G
Paahtopaisti-pastasalaatti L
Lohicaesarsalaatti L, G

Torstai

Hernekeitto L, G + pannukakku
Kylmäsavulohi-riisisalaatti L, G
Maalaissalaatti L, G

Perjantai

Pekoninen sienikeitto L,G
Nuudeli-broilerisalaatti L, G
Aurajuustosalaatti L,G

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä täyttämällä ja lähettämällä lomake. Kattavampaan kuluttajapalvelulomakkeen pääset täältä.

Tuotehaku

Tuotenimi
EAN-koodi
Tuoteryhmä