Vaaleat leivät

Vaaleat leivät

Myös vaaleissa leivissä hyödynnetään taikinajuurta; vaaleat leivät voidaan valmistaa taikinajuureen lepäämään jopa 24 tuntia ennen paistoa. Tuotteet käsitellään ns. pehmyttaikinalinjalla, jossa taikinajuuren ansiosta tuotteisiin saadaan runsaasti hyvää viljan makua, kosteutta sekä säilyvyyttä.

Maanantai

Lohikeitto L,G
Pesto-perunasalaatti G
Kreikkalainensalaatti L,G

Tiistai

Nakkikeitto L,G
Ohrasalaatti L
Paahtopaistisalaatti L,G

Keskiviikko

Lihakeitto L,G
Thai-riisisalaatti L,G
Kanacaesarsalaatti L,G

Torstai

Helatorstai
Suljettu

Perjantai

Katkarapukeitto L,G
Couscous-appelsiinisalaatti L
Savulohisalaatti L,G

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä täyttämällä ja lähettämällä lomake. Kattavampaan kuluttajapalvelulomakkeen pääset täältä.

Tuotehaku

Tuotenimi
EAN-koodi
Tuoteryhmä