Puurosta pehmeyttä ja makua Salosen leipään

20.2.2018

Tuotteiden makuun saadaan leipomossa keitetyn puuron myötä lisää täyteläisyyttä ja leivistä tulee uudella tavalla valmistettuna pehmeämpiä. KOKEILE JA MAISTA!

Muutos vaikuttaa seuraaviin leipiin:

GRANO REIKÄLEIPÄ

KAURA-RUISPALAT

JUSSIN RUKIINEN LEIPÄ

 

Tuotehaku

Tuotenimi
EAN-koodi
Tuoteryhmä
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maanantai

Lohikeitto L,G
Coleslaw-salaatti M,G
Kreikkalainen salaatti L,G

Tiistai

Kanakeitto L,G
Tonnikala-pastasalaatti M
Halloumi-melonisalaatti G

Keskiviikko

Nakkikeitto M,G
Nuudeli-lehtikaalisalaatti G,Ve
Kana-caesarsalaatti L,G

Torstai

Hernekeitto M,G + pannukakku
Kvinoa-bataattisalaatti L,G
Broileri-pestokermasalaatti L,G

Perjantai

Riisipuuro L,G
Italiansalaatti M
Savulohisalaatti M,G