Puurosta pehmeyttä ja makua Salosen leipään

20.2.2018

Tuotteiden makuun saadaan leipomossa keitetyn puuron myötä lisää täyteläisyyttä ja leivistä tulee uudella tavalla valmistettuna pehmeämpiä. KOKEILE JA MAISTA!

Muutos vaikuttaa seuraaviin leipiin:

GRANO REIKÄLEIPÄ

KAURA-RUISPALAT

JUSSIN RUKIINEN LEIPÄ

 

Tuotehaku

Tuotenimi
EAN-koodi
Tuoteryhmä
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maanantai

MAANANTAI
Kermainen lohikeitto L,G
Coleslawsalaatti M,G
Pähkinäsalaatti Ve,G

Tiistai

TIISTAI
Tomaattinen lihakeitto M,G
Kvinoa-bataattisalaatti Ve,G
Halloumi-melonisalaatti L,G

Keskiviikko

KESKIVIIKKO
Kaali-jauhelihakeitto M,G
Pähkinäinen kesäkurpitsasalaatti Ve,G
Kana-caesarsalaatti L,G

Torstai

TORSTAI
Hernekeitto M,G + pannukakku
Nuudeli-broilerisalaatti M,G
Tonnikalasalaatti L,G

Perjantai

PERJANTAI
Borssikeitto M,G
Katkarapu-pastasalaatti M
Aurajuusto-sellerisalaatti L,G