Puurosta pehmeyttä ja makua Salosen leipään

20.2.2018

Tuotteiden makuun saadaan leipomossa keitetyn puuron myötä lisää täyteläisyyttä ja leivistä tulee uudella tavalla valmistettuna pehmeämpiä. KOKEILE JA MAISTA!

Muutos vaikuttaa seuraaviin leipiin:

GRANO REIKÄLEIPÄ

KAURA-RUISPALAT

JUSSIN RUKIINEN LEIPÄ

 

Tuotehaku

Tuotenimi
EAN-koodi
Tuoteryhmä
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maanantai

Riistakeitto L,G
Kikherne-pinaattisalaatti G,Ve
Leipäjuustosalaatti L,G

Tiistai

Lihakeitto M,G
Couscous-appelsiinisalaatti Ve
Tonnikalasalaatti M,G

Keskiviikko

Makkarakeitto M,G
Cashew-riisisalaatti G,Ve
Lohi-caesarsalaatti L,G

Torstai

Hernekeitto M,G + pannukakku
Juuressalaatti G,Ve
Halloumi-omenasalaatti G

Perjantai

Pinaattikeitto L,G
Nuudeli-broilerisalaatti M,G
Vuohenjuustosalaatti G