Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §
Laadittu 08.05.2018

 1. Rekisterinpitäjä
  Leipomo Salonen Oy
  Vähäheikkiläntie 59, 20810 Turku
  puh. 02 2743700
 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
  Tuula Vainio-Syrjälä
  Leipomo Salonen Oy
  Vähäheikkiläntie 59, 20810 Turku
  puh. 0400 531 721
  s-posti: tuula.vainio@leipomosalonen.fi
 3. Rekisterin nimi
  Leipomo Salonen Oy:n kuluttajapalauterekisteri.
 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
  Leipomo Salonen Oy:n ylläpitämään kuluttajapalauterekisteriin tallennetaan kuluttajan sähköisellä palautelomakkeella antamat tiedot sekä suoraan leipomolle postitetut tai puhelimitse annetut tiedot. Kuluttajan antamia tietoja käytetään ainoastaan palautteeseen vastaamiseen sekä Leipomo Salosen liiketoiminnan ja kuluttajapalvelun kehittämiseen. Palauteen voi antaa myös täysin anonyymisti.
 5. Rekisterin tietosisältö
  Henkilötietoja kerätään ja käsitellään Leipomo Salonen Oy:n toimesta. Rekisterin tietolähteenä ovat asiakkaalta itseltään kerättävät tiedot. Rekisteröidyille lähetetään tietoja sähköpostitse tai puhelimen välityksellä ainoastaan, jos rekisteröitynyt on tämän rekisteröityessään erikseen sallinut. Rekisteröitäviä tietoja ovat osa tai kaikki seuraavista tiedoista: etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite, tilinumero ja puhelinnumero.
 6. Säännönmukaiset tietolähteet
  Asiakas antaa tietonsa Leipomo Salonen Oy:n verkkosivustojen välityksellä, kirjeitse tai puhelimitse. Leipomo Salonen Oy ei säännönmukaisesti kerää kuluttajapalauterekisteriin tietoja muista tietolähteistä.
 7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
  Leipomo Salonen Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimelle teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja ei luovuteta yhteistyökumppanin omaan käyttöön. Rekisterin sisältämiä tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
 8. Rekisterin suojauksen periaatteet
  Rekisteri säilytetään teknisen toteuttajan salasanoin suojatuilla palvelimilla, jolloin niihin ei pääse käsiksi kukaan muu kuin tekninen toteuttaja. Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin. Leipomo Salonen Oy:llä on pääsy rekisterin tietoihin. Nettisivujen kautta tallennetut tiedot poistuvat automaattisesti 2kk kuluttua tietojen palautelomakkeen vastaanottamisesta. Leipomo Salosen kuluttajapalauterekisteri tyhjennetään kalenterivuosittain kahden vuoden välein.
 9. Tarkastusoikeus
  Kuluttajalla on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja tarkastuspyyntö osoitetaan kohdassa 2 mainitulle henkilölle.
 10. Tiedonkorjaaminen
  Kuluttajalla on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Korjauspyyntö tulee tehdä kirjallisesti kohdassa 2 mainitulle henkilölle.

Tuotehaku

Tuotenimi
EAN-koodi
Tuoteryhmä
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maanantai

MAANANTAI

2. pääsiäispäivä - suljettu

Tiistai

TIISTAI
Kermainen lohikeitto L,G
Coleslawsalaatti M,G
Pähkinäsalaatti Ve,G

Keskiviikko

KESKIVIIKKO
Kaali-jauhelihakeitto M,G
Pähkinäinen kesäkurpitsasalaatti L
Kanacaesarsalaatti L,G

Torstai

TORSTAI
Hernekeitto M,G + pannukakku
Nuudeli-broilerisalaatti M,G
Tonnikalasalaatti L,G

Perjantai

PERJANTAI
Borssikeitto M,G
Katkarapu-pastasalaatti M
Aurajuusto-sellerisalaatti M,G