Kahvila/ Jauholeipomo työntekijä

Ilmoitus julkaistu: 10.7.2019
Rekry-pääsivulle Kahvila/ Jauholeipomo työntekijä – Perheleipuri Salonen

Työpaikkakuvaus

Leipomo Salonen Oy hakee Kupittaan Citymarketissa sijaitsevaan jauholeipomoonsa työntekijää.

Työtehtäviin kuuluvat kahvilassa leipomotuotteiden myynti ja asiakaspalvelu sekä tuotteiden valmistus, esille laitto ja paisto. Työ sisältää satunnaisesti myös leipomo- ja konditoriatyötä.

Toivomme hakijalta työkokemusta asiakaspalvelusta ja leipomotyöstä sekä reipasta, iloista ja omatoimista asennetta työntekoon. Leipurin/kondiittorin koulutus katsotaan eduksi.

Työ on vuorotyötä kaupan aukioloaikojen puitteissa (ei yötyötä) ja viikkotyöaika 38h viikossa. Palkkaus kaupanalan TES:in mukaan.

 

Lisätietoja antavat Juha Lehtovaara (040-5345202) ja Niina Tuominen (040-8680915) arkisin 8-16. Hakemukset sähköpostilla juha.lehtovaara@leipomosalonen.fi 12.8.2019 mennessä.

Haethan nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat viimeistään 19.8. tai heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikan tiedot

Työ alkaa19.8.2019
Työn kestovakituinen
TyöaikaKokoaikatyö
Koulutus
PalkkausKaupan alan TES
Työpaikan osoiteUudenmaantie 17 Turku
Tiedustelut, juha.lehtovaara@leipomosalonen.fi, Juha Lehtovaara (040-5345202) ja Niina Tuominen (040-8680915) arkisin 8-16
Haku päättyy12.8.2019 00:00

Jätä hakemus: Kahvila/ Jauholeipomo työntekijä

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista. Voit halutessasi jättää meille avoimen hakemuksen tältä sivulta.

Leipomo Salonen Oy

Leipomo Salonen Oy

SYNTYNYT LEIPOMAAN
Leipomo Salonen Oy on vuonna 1905 perustettu perheyritys, jonka ydinosaamista on maistuvan ruokaleivän valmistus. Pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla leivomme sekä perinteiset varsinaissuomalaiset tuotteet, että nykypäivän suomalaiseen ruokapöytään kuuluvat sämpylät ja palaleivät. Leipomomme työllistää pääasiassa leipureita ja elintarviketekniikan osaajia mutta myös myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisia Turussa.

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkamme. Jos avoimia työpaikkoja ei juuri tällä hetkellä ole tai haluat jättää avoimen hakemuksen, voit siirtyä hakemuslomakkeeseen alla olevasta painikkeesta.

Tuotehaku

Tuotenimi
EAN-koodi
Tuoteryhmä
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maanantai

Lohikeitto M,G
Chili-omena-kaalisalaatti Ve,G
Leipäjuustosalaatti L,G

Tiistai

TexMex-jauhelihakeitto M,G
Kvinoa-chorizosalaatti L,G
Feta-melonisalaatti L,G

Keskiviikko

Makkarakeitto M,G
Parsakaali-pastasalaatti M
Kana-caesarsalaatti L,G

Torstai

Hernekeitto M,G + pannukakku
Kylmäsavulohi-riisisalaatti M,G
Waldorfin salaatti L,G

Perjantai

Kana-kookoskeitto M,G
Halloumi-kvinoasalaatti L
Maalaissalaatti L,G