Vaaleat leivät

Vaaleat leivät

Myös vaaleissa leivissä hyödynnetään taikinajuurta; vaaleat leivät voidaan valmistaa taikinajuureen lepäämään jopa 24 tuntia ennen paistoa. Tuotteet käsitellään ns. pehmyttaikinalinjalla, jossa taikinajuuren ansiosta tuotteisiin saadaan runsaasti hyvää viljan makua, kosteutta sekä säilyvyyttä.

Maanantai

Lohikeitto M,G
Sienisalaatti L,G
Leipäjuustosalaatti L,G

Tiistai

Kermainen kanakeitto L,G
Kvinoa-fetasalaatti L,G
Kylmäsavulohisalaatti M,G

Keskiviikko

TexMex-jauhelihakeitto M,G
Tofu-paprikasalaatti Ve,G
Kana-caesarsalaatti L,G

Torstai

Hernekeitto M,G + pannukakku
Parsakaali-pastasalaatti Ve
Katkarapu-sellerisalaatti L,G

Perjantai

Pekoninen sienikeitto L,G
Nuudeli-broilerisalaatti M,G
Kreikkalainen salaatti L,G

Tuotehaku

Tuotenimi
EAN-koodi
Tuoteryhmä