Vaaleat leivät

Vaaleat leivät

Myös vaaleissa leivissä hyödynnetään taikinajuurta; vaaleat leivät voidaan valmistaa taikinajuureen lepäämään jopa 24 tuntia ennen paistoa. Tuotteet käsitellään ns. pehmyttaikinalinjalla, jossa taikinajuuren ansiosta tuotteisiin saadaan runsaasti hyvää viljan makua, kosteutta sekä säilyvyyttä.

Maanantai

MAANANTAI
Kermainen lohikeitto L,G
Coleslawsalaatti M,G
Pähkinäsalaatti Ve,G

Tiistai

TIISTAI
Tomaattinen lihakeitto M,G
Kvinoa-bataattisalaatti Ve,G
Halloumi-mansikkasalaatti G

Keskiviikko

KESKIVIIKKO
Kaali-jauhelihakeitto M,G
Pähkinäinen kesäkurpitsasalaatti Ve,G
Kana-caesarsalaatti L,G

Torstai

TORSTAI
Hernekeitto M,G + pannukakku
Nuudeli-broilerisalaatti M,G
Tonnikalasalaatti L,G

Perjantai

PERJANTAI
Borssikeitto M,G
Katkarapu-pastasalaatti M
Aurajuusto-sellerisalaatti L,G

Tuotehaku

Tuotenimi
EAN-koodi
Tuoteryhmä