Vaaleat leivät

Vaaleat leivät

Myös vaaleissa leivissä hyödynnetään taikinajuurta; vaaleat leivät voidaan valmistaa taikinajuureen lepäämään jopa 24 tuntia ennen paistoa. Tuotteet käsitellään ns. pehmyttaikinalinjalla, jossa taikinajuuren ansiosta tuotteisiin saadaan runsaasti hyvää viljan makua, kosteutta sekä säilyvyyttä.

Maanantai

Lohikeitto L,G
Coleslaw-salaatti M,G
Kreikkalainen salaatti L,G

Tiistai

Kanakeitto L,G
Tonnikala-pastasalaatti M
Halloumi-melonisalaatti G

Keskiviikko

Pekoninen sienikeitto L,G
Nuudeli-lehtikaalisalaatti G,Ve
Kana-caesarsalaatti L,G

Torstai

Hernekeitto M,G + pannukakku
Kvinoa-bataattisalaatti L,G
Broileri-pestokermasalaatti L,G

Perjantai

Borssikeitto M,G
Italiansalaatti M
Savulohisalaatti M,G

Tuotehaku

Tuotenimi
EAN-koodi
Tuoteryhmä