Vaaleat leivät

Vaaleat leivät

Myös vaaleissa leivissä hyödynnetään taikinajuurta; vaaleat leivät voidaan valmistaa taikinajuureen lepäämään jopa 24 tuntia ennen paistoa. Tuotteet käsitellään ns. pehmyttaikinalinjalla, jossa taikinajuuren ansiosta tuotteisiin saadaan runsaasti hyvää viljan makua, kosteutta sekä säilyvyyttä.

Maanantai

Riistakeitto L,G
Kikherne-pinaattisalaatti G,Ve
Leipäjuustosalaatti L,G

Tiistai

Lihakeitto M,G
Couscous-appelsiinisalaatti Ve
Tonnikalasalaatti M,G

Keskiviikko

Makkarakeitto M,G
Cashew-riisisalaatti G,Ve
Lohi-caesarsalaatti L,G

Torstai

Hernekeitto M,G + pannukakku
Juuressalaatti G,Ve
Halloumi-omenasalaatti G

Perjantai

Pinaattikeitto L,G
Nuudeli-broilerisalaatti M,G
Vuohenjuustosalaatti G

Tuotehaku

Tuotenimi
EAN-koodi
Tuoteryhmä