Vaaleat leivät

Vaaleat leivät

Myös vaaleissa leivissä hyödynnetään taikinajuurta; vaaleat leivät voidaan valmistaa taikinajuureen lepäämään jopa 24 tuntia ennen paistoa. Tuotteet käsitellään ns. pehmyttaikinalinjalla, jossa taikinajuuren ansiosta tuotteisiin saadaan runsaasti hyvää viljan makua, kosteutta sekä säilyvyyttä.

Maanantai

Kermainen lohikeitto L, G
Coleslaw-salaatti M, G
Pähkinäsalaatti Ve, G

Tiistai

Tomaattinen lihakeitto M, G
Kvinoa-bataattisalaatti Ve, G
Halloumi-mansikkasalaatti L, G

Keskiviikko

Kaali-jauhelihakeitto M, G
Pähkinäinen kesäkurpitsasalaatti Ve, G
Kana-caesarsalaatti L, G

Torstai

Hernekeitto M, G + pannukakku
Nuudeli-broilerisalaatti M, G
Tonnikalasalaatti L, G

Perjantai

Borssikeitto M, G
Katkarapu-pastasalaatti M
Aurajuusto-sellerisalaatti L, G

Tuotehaku

Tuotenimi
EAN-koodi
Tuoteryhmä